Ja no podíem esperar més!

Em fa molta il·lusió anunciar la nova data d’estrena per al dia 14 setembre!

Després de gairebé un mes d’assajos preparant aquest treball, només puc elogiar el gran treball en equip en què ha estat una de les experiències més enriquidores de la meva carrera.

Gràcies Ricard Reguant per tornar a confiar en mi, i per descomptat a tot l’equip i als meus companys, que junts farem realitat aquesta gran obra de teatre. Sherlock Holmes i el destripador

Divendres dia 14 Setembre 2018 en el Teatre Apolo de Barcelona.

No us ho podeu perdre!

Us espero a tots i totes!

Una abraçada,

Joan Carles Bestard
Inspector Lestrade

 

Teatre
Sinopsi

Londres 1888. Al barri de Whitechapel s’estan cometent atroços crims, les víctimes sempre resulten ser prostitutes joves. L’Inspector Lestrade, desesperat per la situació, es presenta al 221B de Baker Street per contractar els serveis del famós detectiu SHERLOCK HOLMES. Aquest, al costat del seu inseparable Dr. WATSON començaran les indagacions per descobrir l’assassí que s’autodenomina “Jack l’Esbudellador”.

Se’ls s’unirà a la investigació la popular espia Irene Adler.

Aventures, morts, baralles i molt misteri … seran la tònica general de l’obra fins a descobrir una veritat que és més terrible del que es pogués imaginar.

No et perdis l’obra Sherlock Holmes i l’Esbudellador a partir del divendres 21 de setembre de 2018 en el Teatre Apolo de Barcelona, en sessions de les 18:30 hores, les 20:30 hores, les 21:00 hores o les 21: 30 hores.

Entrades per Sherlock Holmes i l’Esbudellador al Teatre Apolo de Barcelona.

Director: Ricard Reguant

Durada: 2 hores. Amb entreacte.

Idioma: Català.

Repartiment: Arnau Puig, Javier Enguix, Tamia Déniz, Joan Carles Bestard, Lydia Miranda, Jordi Llovet, Eduard Doncos, Benjamí Conesa, Sam Sánchez, Miriam Marcet, Paula R. Coderch.

Autor: Hellen Salfas

Versió: Tast Munar i Ricard Reguant.

Il·luminació: Marc Lleixà

Escenografia: CajaNegra TAM

Vestuari: Jordi Dalmau

Música: Pep Sala

Nou repte al Teatre Apolo de Barcelona per a amants del teatre policíac: “SHERLOCK HOLMES I EL Esbudellador”, de Hellen Salfas. Estrena previst per al 21 de setembre (el 21 la primera prèvia, i el 25, l’estrena general). Una versió moderna, dinàmica, d’autèntic suspens … Creies que ho sabies tot sobre el famós detectiu? … Deixa’t sorprendre amb una aventura inèdita, trepidant i plena de pistes … que només tu i ell podeu endevinar. Amb la seva inseparable Dr. Watson.

Ja tenim el repartiment per al Teatre Apolo.

Font: Cercle Holmes

 

 

Related Posts