Estrenem l’obra Sherlock Holmes i el destripador el divendres dia 14 Setembre 2018 en el Teatre Apolo de Barcelona.
L’acollida del públic ha estat tan gran, que no em queda més que agrair-vos a tots i totes la vostra assistència que ens ha fet penjar el cartell de complet durant dos dies consecutius.

Així que com no podria ser d’altra manera, amb mòbil en mà hem gravat un petit vídeo de record, que compartim amb molt d’afecte i agraïment, i el pots trobar també al nostre canal de YouTube.

Ah !, abans que se m’oblidi que sinó Ricard Reguant, el director de l’obra i del Teatre Apolo em tirarà de les orelles, vull recordar-vos que l’estrena oficial de l’obra serà el dia 25 setembre 2018.

També vull compartir la gran difusió i crítiques que estem tingut en mitjans, la qual cosa ens omple d’orgull i ens fa seguir molt il·lusionats amb aquest gran projecte.
Detallo una selecció d’alguns articles perquè pugueu accedir directament a la notícia del medi.

Moltes gràcies, una abraçada i t’esperem!

Joan Carles Bestard
‘Inspector Lestrade’

 

 

Sherlock Holmes y el destripador en los medios

‘Sherlock Holmes i l’esbudellador’, la nova obra del teatre Apolo

Sherlock Holmes i Jack l’Esbudellador protagonitzen el ‘thriller’ que inaugura la temporada del Teatre Apolo de Barcelona.
Amb aquesta nova versió del text de Hellen Salfas inspirat en el personatge creat per Arthur Conan Doyle, els responsables del teatre esperen “remuntar” les males xifres econòmiques de la temporada passada.

L’obra està ambientada en 1888, al barri de Whitechapel de Londres, on s’estan cometent crims atroços les víctimes són sempre prostitutes. L’inspector Lestrade, desesperat per la situació, es presenta al 2218B de Baker Street per contractar els serveis del famós detectiu Sherlock Holmes.
Font: La Vanguardia

 

Les 20 obres de teatre més esperades de la tardor

També a la ciutat comtal però amb una vocació més per a tots els públics s’exhibirà Sherlock Holmes i el destripador, una última volta de rosca als personatges de Conan Doyle des del Teatre Apolo.
Font: El Mundo

 

El Teatre Apolo programa un Sherlock Holmes de llarga vida

Al Teatre Apolo s’està convertint en una tradició iniciar la temporada amb un espectacle de gènere policíac. L’any passat la sala va arrencar el curs amb I no quedarà cap d’Agatha Christie i aquest any ho farà amb Sherlock Holmes i el destripador, una obra original que reuneix el personatge d’Arthur Conan Doyle amb un dels assassins en sèrie més famosos de la història i que s’estrenarà el 25 de setembre.

El tàndem format per Holmes i Watson treballarà al costat del inspector Lestrade, interpretat per Joan Carles Bestard. ‘Encara no entenc com aquest personatge ha aconseguit la placa de policia i treballa per Scotland Yard’, diu Bestard de l’inspector, que demanarà ajuda a Holmes quan es vegi incapaç de resoldre una sèrie d’assassinats atroços de prostitutes.
Font: ara.cat

 

Sherlock Holmes persegueix Jack l’Esbudellador en la nova temporada de l’Apolo

Barcelona, ​​17 set (EFE) .- Sherlock Holmes i Jack l’Esbudellador protagonitzen el ‘thriller’ que inaugurarà el 25 de setembre la temporada del Teatre Apolo de Barcelona, ​​una obra “per a tots els públics”
Font: ecodiario.es

 

Holmes s’enfronta a l’enigma de Jack l’Esbudellador al Paral·lel

El detectiu més famós d’Anglaterra, Sherlock Holmes, puja a escena al Teatre Apolo on s’enfrontarà a un misteri mai resolt, la identitat de Jack l’Esbudellador. Dos mites de l’Anglaterra victoriana arriben al Paral·lel amb Arnau Puig ( ‘Othello’, ‘Ser-ho o no’) encarnant al famós detectiu britànic i Javier Enguix ( ‘Amar en tiempos revueltos’) com a Doctor Watson a ‘Sherlock Holmes i l’Esbudellador ‘.

Dirigit pel veterà Ricard Reguant, aquest espectacle en castellà i ambientat en l’època victoriana aprofita l’estirada del personatge de Connan Doyle que, més enllà de la literatura, ha guanyat en popularitat gràcies a pel·lícules i sèries de televisió. Les més recents, ‘Sherlock’, sèrie produïda per la BBC i protagonitzada per Benedict Cumberbatch i Martin Freeman, i la pel·lícula ‘Sherlock Holmes: Joc d’ombres’, amb Robert Downey Jr i Jude Law.

Completen el repartiment del muntatge a l’Apolo l’actor mallorquí Joan Carles Bestard com a Inspector Lestrade, policia necessitat de la intel·ligència dels mètodes deductius d’Holmes per resoldre casos complicats, i Tania Déniz com Irene Adler, l’única dona que fascina al misogin Holmes.
La resta de l’elenc el completen Lydia Mirana, Jordi Llovet, Eduard Doncos, Benjamí Conesa, Sam Sánchez, Miriam Marcet i Paula R. Coderch.
Font: El Periódico

 

Sherlock Holmes i l’Esbudellador

El 25 de setembre al teatre Apolo dirigida per Ricard Reguant s’estrena l’obra de Sherlock Holmes i el destripador.

SINOPSI:

Al Londres de 1888 al barri de Whitechapel s’estan cometent atroços crims les víctimes són joves prostitutes. L’inspector Lestrade es presenta al 221B de Baker Street, per a contractar els serveis del detectiu S. Holmes que al costat del seu inseparable Dr. Watson començarà les indagacions per descobrir l’assassí que s’autodenomina Jack l’Esbudellador; se’ls unirà també a la investigació la popular espia Irene Adler.

Aquest any 2018 es compliran 130 anys en què es va publicar la primera història de Sherlock Holmes escrita per Sir Arthur Conan Doyle. Tres sèries de televisió, pel·lícules, reedicions de llibres originals, etc. Demostren que el detectiu S. Holmes està vigent avui dia.

Amb un repartiment basat en els personatges de Sir Arthur Conan Doyle ens trobem entre d’altres a:

Arnau Puig com S. Holmes, Javier Enguix com Dr. Watson, Tania Déniz com Irene Adler, Joan Carles Bestard com a inspector Lestrade, La banda sonora és del músic Pep Sala.
Obra que promet i que els aficionats al gènere policíac agrairan.
Font: cocteldenoticias.com

 

Related Posts